null

VERKSTAD.

Bendt Bil är auktoriserad Opel-verkstad. Rätt underhåll och regelbunden service ger dig en trygg och säker bil. Det ger dig också nöjet att njuta av problemfri körning. Våra kunniga Opeltekniker har den senaste tekniska informationen, verktygen och diagnosprogrammen som gör att de kan din Opel in i minsta detalj.

Fördelarna med en auktoriserad Opel-verkstad.
Din Opel kontrolleras med ett unikt diagnosinstrument som läser av eventuella fel. När det behövs programmerar det om mjukvaran i de elektroniska systemen och åtgärdar fel på exakt rätt sätt. Du får hjälp med eventuella garantiarbeten och du får ett fast pris innan arbetet påbörjas. När du sedan hämtar din bil går vi igenom fakturan och förklarar vad vi gjort. Vi ser också till att din Opel vid behov får rätt uppgraderingar i program- och mjukvaran och vi åtgärdar direkt om fabriken rekommenderar eventuella justeringar. Allt som krävs för att din bil ska bli säkrare, mera komfortabel och bränsleeffektiv.

Opel Originaldelar.
Oavsett hur mycket du kör din bil så vet du att vissa delar slits ut med tiden och så småningom måste bytas ut. Då är det bra att veta att originaltillverkaren gör de bästa reservdelarna. Opel Original garanterar bästa möjliga funktion, säkerhet och kvalitet. Opel Original Reservdelar och Tillbehör är speciellt tillverkade och utvecklade för just din Opel. Minsta detalj är konstruerad för att maximera din bils driftsäkerhet och livslängd. Ett klokt val oavsett om du vill köra din bil i många år eller försäkra dig om ett bra andrahandsvärde.

Kontakta oss

Bendt Bil AB
Kristinehedsvägen (Box 313)
301 08 Halmstad

Telefon: 035 - 10 40 50
Fax: 035 - 15 80 70
null
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.