loading

 

Skaffa en Opel med OnStar.

 

ÄR DU INTRESSERAD AV EN OPEL MED ONSTAR?

1. Konfigurera din OnStar-utrustade Opel: http://www.opel.se/tools/jamfor-opel-modeller/bilar.html. OnStar finns som tillval för nästintill alla nya Opel-modeller och kommer som standard med utvalda utrustningsnivåer.

2. När du har köpt din Opel, behöver OnStar ytterligare information så som din e-postadress för att slutföra din OnStar-registrering.

3. Så snart du har slutfört din registrering, gå till din bil och tryck på den blå serviceknappen för första gången för att påbörja din OnStar-upplevelse!
Bäst av allt är att OnStar-tjänsterna är gratis under de första 12 månaderna.1

 

1 Efter din kostnadsfria testperiod om 12 månader kan du bestämma om du vill förlänga dina OnStar-tjänster mot en avgift. Alla kostnadsfria provperioder börjar vid första registrering eller leverans från Opel-återförsäljaren, oberoende av kundaktivering.

 

HUR SKAFFAR JAG ONSTAR?
OnStar skickar dig en inbjudan via e-post. Klicka bara på länken som bifogas e-postmeddelandet och fortsätt enligt följande:
 
● Välj lösenord och säkerhetsfrågor
● Fyll i och kontrollera dina personuppgifter samt din bils specifikationer
● Acceptera OnStar-villkoren
● Ställ in dina användarinställningar för OnStar

Efter bara fyra steg aktiveras OnStar och är redo för dig när du hämtar din nya Opel!

Efter din kostnadsfria testperiod om 12 månader1 kan du bestämma om du vill fortsätta med OnStar-tjänsterna.
Har du inte en e-postadress?
Inget problem: din Opel-servicepartner hjälper dig med din registrering direkt på plats. OnStar aktiveras och är redo för dig när du hämtar din nya Opel!

PS: Utan ett e-postkonto kan du inte njuta av några av våra fantastiska OnStar-tjänster, som Smartphone-appen, månatlig fordonsdiagnostik via e-post.

1 Efter din kostnadsfria testperiod om 12 månader kan du bestämma om du vill förlänga dina OnStar-tjänster mot en avgift. Alla kostnadsfria provperioder börjar vid första registrering eller leverans från Opel-återförsäljaren, oberoende av kundaktivering.Testa gratis eller prenumereraÄGER DU EN BIL MED ONSTAR-KNAPPAR?

Om du redan har en Opel med OnStar-knappar, men ännu inte har aktiverat OnStar, behöver du bara trycka på den blå knappen för att aktivera din kostnadsfria OnStar-provperiod! Det är enkelt: en OnStar-rådgivare hjälper dig att aktivera OnStar.

Om din kostnadsfria provperiod är slut, men du vill fortsätta att njuta av fördelarna med OnStar, så är det enkelt att börja prenumerera.Kontrollera tillgängligheten för OnStar i Europa. 

Med OnStar förloras du aldrig i översättningen. OnStar-tjänsterna finns tillgängliga på ditt valda språk .1

OnStars språk är kopplat till språket i ditt infotainmentsystem. För att välja ett språk, gå till "HEM"-skärmen i din infotainment-enhet och välj "INSTÄLLNINGAR". Välj sedan önskat språk. 2

OnStar finns på följande språk: 

 
bulgariska
danska
engelska
finska
franska
grekiska
holländska
italienska
norska
polska  
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
spanska
svenska
tjeckiska
tyska
ungerska 

 

1 För att svara på ditt samtal så fort som möjligt, kan du under vissa omständigheter först anslutas till en engelsktalande rådgivare.

2 Om ditt infotainment-system är inställt på ett språk som inte stöds av OnStar, svarar en engelsktalande rådgivare på ditt samtal. 

Gå till toppen